Utleiesystemer fra Intershare

silverstep2

Den nyeste utleie-, salg- og ressursstyringsløsning til Intershare, heter Silverstep. Mange års bransjekunnskap har sikret tidenes mest effektive og fleksible bransjeløsning, for et nasjonalt og internasjonalt marked.

Les merDemo

Winlet er et komplett utleiesystem hvor utleieobjektene struktureres i kategorier og grupper. Systemet presenterer objekter og leiekontrakter i det grafiske hovedbildet ved bruk av fargekoder og tidsakse. Programmet gir ekstremt god kontroll i den daglige driften og har en lav brukerterskel. Systemet fungerer like bra om man har 25 eller 2500 utleieobjekter.

Les merDemo

Wincar er utviklet sammen med dyktige bilutleiere, med mål om å drive »maksimal effektiv bilutleie». Med Wincar som utleiesystem er du sikret full oversikt over bilparken og leieavtaler til enhver tid. Prisforespørsler besvares direkte på telefon og leiekontraktene sendes pr. e-post med noen få tastetrykk. Med Wincar onlinebooking kan kundene få pris og opprette leieavtaler, 24 timer i døgnet 7 dager i uken.

Les merDemo

Brukergrensesnittet og oversiktligheten i Winmarin gjør programmet til et effektivt verktøy for administrasjon av kunder, båtplasser, leieavtaler og faktura. Vinteropplagsplasser ressursstyres og faktureres like elegant som for ordinær sesongleie.

Les merDemo