Utleiesystemer fra Intershare

Onlet

Onlet er Intershares skybaserte utleie-, salg- og ressursstyringsløsning. Mange års samarbeide med en rekke dyktige utleiere har resultert i tidenes mest effektive og fleksible bransjeløsning. Den plattformuavhengige og sky-baserte tjenesten kan leveres med en lang rekke tidsbesparende og effektiviserende fagmoduler/integrasjoner.

Onlet fungerer like bra om du driver tradisjonell utleie eller om du driver internleie med behov for full kostnadskontroll i regnskapet. Programvaren benyttes av firmaer i flere nisjer, alle med behov for oversikt og ressursstyring av produkter. Som standard leveres flere operatør- og utskriftsspråk, tilpasset et nasjonalt og internasjonalt marked.

Les mer om Onlet her

Trykk her for uforpliktende Onlet demo


Wincar

Sammen med en rekke dyktige bilutleiere har Intershare laget bransjens mest effektive bilutleiesystem. Fundamentet i løsningen er målet om å drive «maksimal effektiv bilutleie». Med Wincar er du sikret full oversikt over bilene, leieavtalene og kundene i ethvert tidsrom. Prisforespørsler kan besvares ved et par tastetrykk og leiekontraktene sendes pr. e-post. Faktura sendes direkte fra systemet pr. e-post eller EHF (Elektronisk Handelsformat)

Ønsker du ytterligere automatisering av kundebehandlingen og bookingprosessen, kan dette gjøres ved å aktivere Wincars modul for onlinebooking. Med Wincars onlinebooking kan kundene sjekke priser og tilgjengelighet 24 timer i døgnet  alle 7 dagene uken igjennom. Importfunksjonen for innlesing av bompasseringer har vist seg å være veldig tidsbesparende for bilutleierne. Med denne modulen er det faktisk mulig å få lønnsomhet ut av «bompasseringsproblemet».

Les mer om Wincar her

Trykk her for uforpliktende Wincar demo

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA