Utleiesystemer fra Intershare

Onlet

Onlet er Intershares skybaserte utleie-, salg- og ressursstyringsløsning. Mange års samarbeide med en rekke dyktige utleiere har resultert i tidenes mest effektive og fleksible bransjeløsning. Den plattformuavhengige og sky-baserte tjenesten kan leveres med en lang rekke tidsbesparende og effektiviserende fagmoduler/integrasjoner.

Onlet fungerer like bra om du driver tradisjonell utleie eller om du driver internleie med behov for full kostnadskontroll i regnskapet. Programvaren benyttes av firmaer i flere nisjer, alle med behov for oversikt og ressursstyring av produkter. Som standard leveres flere operatør- og utskriftsspråk, tilpasset et nasjonalt og internasjonalt marked.

Les mer om Onlet her


Wincar

Sammen med en rekke dyktige bilutleiere har Intershare laget bransjens mest effektive bilutleiesystem. Fundamentet i løsningen er målet om å drive «maksimal effektiv bilutleie». Med Wincar er du sikret full oversikt over bilene, leieavtalene og kundene i ethvert tidsrom. Prisforespørsler kan besvares ved et par tastetrykk og leiekontraktene sendes pr. e-post. Faktura sendes direkte fra systemet pr. e-post eller EHF (Elektronisk Handelsformat)

Ønsker du ytterligere automatisering av kundebehandlingen og bookingprosessen, kan dette gjøres ved å aktivere Wincars modul for onlinebooking. Med Wincars onlinebooking kan kundene sjekke priser og tilgjengelighet 24 timer i døgnet  alle 7 dagene uken igjennom. Importfunksjonen for innlesing av bompasseringer har vist seg å være veldig tidsbesparende for bilutleierne. Med denne modulen er det faktisk mulig å få lønnsomhet ut av «bompasseringsproblemet».

Les mer om Wincar her

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: post@intershare.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA