Nyheter

7. juli 2022

Intershare support er tilgjengelig i hele sommer

Intershare support er tilgjengelig i hele sommer.

Les mer  

1. juli 2022

ABAX leverer data til Onlet GPS overforbruk

Abax har nå tilrettelagt for at felles utleiekunder nå kan ta i bruk denne svært effektive overforbruksmodulen i Onlet. Endringene samhandler med den aktive Onlets versjonen.

Les mer  

30. juni 2022

Valdres Utleiesenter starter med Onlet

Etter å ha drevet med utleie av maskiner og utstyr innen bygg- og anlegg siden 2009, var tiden nå inne for å ta i bruk Onlet som utleiesystem.

Les mer  

13. juni 2022

Christie satser på Onlet

Christies visjon og mantra er at selskapet "skal tørre å satse". Det satses på folk, for å gi dem mulighetene for personlig utvikling. Det satses på spennende prosjekter som ikke er A4 og det satses innenfor nye geografiske områder. Målsetningen er å være den mest anerkjente bygg- og anleggsentreprenøren på Nordvestlandet og bli identifisert som en innovativ og prosjekt-styrt entreprenørbedrift med spisskompetanse på gjennomføring av komplekse bygg- og anleggsprosjekter. Nå satses det ytterligere ved å tegne Onlet aksessavtale med Intershare. Det moderne og effektive ressursstyringsprogrammet skal modernisere og effektivisere håndteringen av eget fellesverktøy og produksjonsutstyr til prosjektene, levert som en skytjeneste (SaaS)

Les mer  

8. juni 2022

Styrking av vår kundeservice

Les mer  

2. juni 2022

Integrasjon til DigiQuip!

Flere og flere utleieselskaper har fokus på digitalisering av de ulike utleieprosessene. DigiQuip er med på å gi kunden trygghet for rett opplæring og nødvendig dokumentasjon på utstyr som leies.

Les mer  

1. juni 2022

Rental.one er tilbake på Onlet

Rental.one og Intershare startet sitt samarbeide helt tilbake i 2014 da Risa AS tegnet avtale på vårt første webbaserte utleiesystem. Da konsernet byttet økonomisystem i 2020 valgte de å bytte fra Onlet til et annet utleiesystem. Et år senere er det med stor glede vi kan ønske dem velkommen tilbake på Onlet.

Les mer  

27. mai 2022

Innova valgte Onlet

Innova er lidenskapelig opptatt av teknologi og Intershare er lidenskapelig opptatt av å effektivisere ulike utleievirksomheter. Denne kombinasjonen er et godt utgangspunkt for at også dette selskapet kan effektivisere sin utleievirksomhet gjennom Europas mest moderne utleieløsning.

Les mer  

23. mai 2022

Lofoten-Utleie starter med Onlet

Lofoten-Utleie AS driver med utleie av verktøy, maskiner og annet utstyr til næring og privat. Med et bredt og omfattende produktspekter og svært hyggelige referanseuttalelser fra kolleger i bransjen, var det aldri noen tvil om at det var Onlet som skulle anskaffes som fremtidens utleiesystem.

Les mer  

16. mai 2022

Løvaas Maskin har signert for Onlet

Løvaas Maskin AS er lokalisert i Blomsterdalen utenfor Bergen. Selskapet er den del av Løvaas Gruppen som også omfatter Løvaas Naturstein AS, Anleggsgartnermester Løvaas AS og Bergen Bioenergi AS. Tjenestene som tilbys er blant annet graving, veivedlikehold, trafikksikring, vintervedlikehold, vegetasjonsrydding og rådgivning.

Les mer  

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: post@intershare.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA