Nyheter

4. november 2020

Entrack Utleie AS valgte Onlet fra begynnelsen

Entrack AS startet opp Entrack Utleie AS i 2019 med tanke på å være enda bedre samarbeidspartner for sine kunder. Entrack Utleie så det som kritisk til sin suksess at man har orden og struktur fra start av, og Intershare AS med utleiesystemet Onlet ble valgt som den rette leverandør for akkurat dette.

Les mer  

12. oktober 2020

Ny Wincar lisens til Nacka Strand

Nacka Biluthyrning AB har inngått franchiseavtale med Hyrbilsdepån og åpner kontor i Nacka Strand, sentralt plassert i Stockhkolm. Selskapet har idag tegnet lisensavtale med Intershare for bilutleieprogrammet Wincar, levert fra servere i Kristiansand. Modulen for onlinebooking vil bli aktivert så snart programmets basisfunksjonalitet er i produksjon.

Les mer  

5. oktober 2020

Øya Bil starter med Wincar

Øya Bil AS selger nye og brukte biler og er et autorisert bilverksted tilknyttet Norges Bilbransjeforbund. Nå utvides satsningen ved at selskapet har inngått franchiseavtale med bilutleiekjeden Rent A Wreck.

Les mer  

5. oktober 2020

Wee Utleie bytter til Onlet

Etter nesten 10 års kundeforhold med Intershare, bytter Wee Utleie fra Winlet til det webbaserte utleiessystemet Onlet.

Les mer  

21. september 2020

Lakkhallen har signert for Wincar

Etter lengre tids samarbeide med Rent A Wreck i Bergen, har Lakkhallen AS i Haugesund/Karmøy nå inngått franschiseavtale med Rent A Wreck of Scandinavia og tegnet lisensavtale med Intershare for levering av bilutleiesystemet Wincar.

Les mer  

2. september 2020

Odda Liftutleie bytter til Onlet

Odda Liftutleie har vært fornøyd Winlet-kunde i snart 9 år. Men nå gjør de som mer enn 90 andre selskaper i Norge, de bytter til det webbaserte utleiesystemet Onlet.

Les mer  

31. august 2020

Toyota Sørvest Bilutleie starter med Wincar Webbooking

Etter at Toyota Sørvest Bilutleie og Intershare har samarbeidet siden 2011, ble samarbeidet for en tid siden utvidet med Wincars Bompasseringsmodul. Nå er tiden nå inne for ytterligere digitalisering ved at selskapet tegner lisens for Wincars Webbookingsmodul.

Les mer  

25. august 2020

Lunvik går fra Winlet til Onlet

Lunvik Utleie beskriver seg selv som "En Liten Utleiegigant". Etter drøye 8 år som fornøyd Winlet-kunde, var tiden nå inne for å posisjonere seg for ytterligere effektivisering og digitalisering.

Les mer  

20. august 2020

Fosby konsernet utvider Onlet samarbeidet

Fosby konsernet utvider samarbeidet til også å omfatte Fosby Stillas som idag signerte Onlet Aksessavtale med Intershare.

Les mer  

23. juni 2020

Leveranse-app’en er nå klar!

Vår nye Leveranse-app er nå klar! Siden mars er det jobbet intenst med å få ferdig vår nye Leveranse-app. App'en skal gi oversikt over utstyr som skal leveres ut, opprettelse og oppfølging av pakksedler og mulighet for å ta bilder av utstyr før utlevering.

Les mer  

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: post@intershare.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
983 446 590 MVA