Nyheter

23. juni 2020

Leveranse-app’en er nå klar!

Vår nye Leveranse-app er nå klar! Siden mars er det jobbet intenst med å få ferdig vår nye Leveranse-app. App'en skal gi oversikt over utstyr som skal leveres ut, opprettelse og oppfølging av pakksedler og mulighet for å ta bilder av utstyr før utlevering.

Les mer  

16. juni 2020

Mer nøkkelinformasjon i «Dashboard»

Onlets Dashboard ble nå i juni utvidet fra visning kun for "Leietrend" til også å omfatte "Salgstrend", "Tilbudsmasse" og "Bestillingsoversikt".

Les mer  

4. juni 2020

Vestland Bilutleie har tegnet Wincar avtale

Da det nystartede selskapet, Vestland Bilutleie, fikk presentert Wincars funksjonalitet, moduler og tjenester, brukte ledelsen kort tid på å velge Intershare som leverandør.

Les mer  

29. mai 2020

Lyse Elnett tar i bruk Onlet

Lyse Elnett har ansvaret for å bygge ut, drifte og vedlikeholde strømnettet i Sør-Rogaland. De transporterer strøm helt fram til innbyggere i 9 kommuner (Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Strand, Time, Hjelmeland, Gjesdal og Kvitsøy). Onlet ble valgt som fremtidens verktøy for utleie av strømskap og lagerstyring.

Les mer  

8. mai 2020

Lofot Entreprenør AS går inn i fremtiden med Onlet!

Lofot Entreprenør AS er en lokal entreprenør bedrift som utfører store- og mindre bygg og anleggs oppdrag i og utenfor Lofotregionen. De utfører oppdrag innenfor boligbygg, næringsbygg og offentlig bygg, anleggsprosjekter som inkluderer store og mindre betongarbeider, fundamentering og kaier. Lofot Entreprenør AS har valgt lagerstyrings programmet Onlet for å ta vare på, samt ha kontroll på sitt eget utstyr.

Les mer  

28. april 2020

Brødrene Ulveseth AS tar kontroll med Onlet!

Brødrene Ulveseth AS har som mål å være den ledende entreprenørbedrift på kvalitet i deres region. Selskapet har nylig valgt å inngå samarbeid med Intershare AS og ressursstyrings programmet Onlet for å styrke deres posisjon i markedet på en ny IT plattform for full kontroll over maskiner og utstyr til byggeplassene/prosjektene.

Les mer  

22. april 2020

Høyde Teknikk flytter til Onlet

Høyde Teknikk AS fra Kristiansand har vært kunde hos Intershare siden høsten 2007. De har benyttet seg av utleiesystemet Winlet levert fra våre terminalservere og har i denne perioden en fin utvikling og vekst.

Les mer  

14. april 2020

Wincar til Kristianstad i Sverige

Kort tid etter påske starter Rent A Wreck nytt bilutleiekontor i Kristianstad i Sverige.

Les mer  

17. mars 2020

Ny Wincar lisens i Örnsköldsvik

NS&K Rental AB er Rent A Wreck kjedens nye franchisetaker i Örnsköldsvik.

Les mer  

12. mars 2020

Autotrend starter med Wincar

Autotrend AS driver med formidlings- og kommisjonssalg av biler på Gol. Nå blir selskapet en del av Rent A Wreck og inngår dermed i kjedens distribusjonsnett med dyktige bilutleiere og kolleger i Norge og Sverige.

Les mer  

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: post@intershare.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
983 446 590 MVA