Nyheter

14. juli 2021

Norsk Saneringsservice satser på Onlet

Norsk Saneringsservice AS ble etablert i 2012, og har siden da revet, mudret, ryddet og sortert – med stort fokus på miljøet og sikkerhet.

Les mer  

6. juli 2021

Intershare søker administrerende direktør

Intershare har gjennom to tiår utviklet og levert anerkjente og etterspurte IT-systemer for utleiebransjen. Med betydelige markedsandeler i dag, vil vi utvide vår nordiske tilstedeværelse. Som et ledd i dette søker vi en samarbeids- og markedsorientert leder for bedriften.

Les mer  

18. juni 2021

Bavaria utvider Wincar samarbeidet

Bavaria er blant Nordens største BMW og MINI-forhandlere. Bavaria er ikke som tradisjonelle forhandlere, men en aktiv aktør som ønsker å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede.

Les mer  

17. juni 2021

Entrep. Maskinutleie bytter til Onlet

Siden 2013 har Entrep. Maskinutleie AS drevet med utleie av maskiner og utstyr, samt maskinutleie med fører. Utleieselskapet er alene i Norge som tilbyr utleie av maskin med fører. Mannskapet har maskinførerbevis og besitter over 30 års erfaring i bransjen. De rutinerte maskinførerne er selvgående og vet hvordan jobbene utføres.

Les mer  

11. juni 2021

Digin gratulerer Intershare med 20 år

Intershare er en av over 90 medlemsbedrifter i Digin, Sørlandets IKT-klynge. Digin's visjon er å gjøre Sørlandet best på digitale løsninger. Medlemsmassen består av bedrifter som driver med IKT utvikling, bedrifter som er opptatt av IKT i egen bedrift, av det offentlige og av akademia.

Les mer  

9. juni 2021

Naboen bytter til Onlet

Naboen og Intershares veier møttes allerede i 2003. Vi jobbet sammen om lanseringen av Winlet i 2004 og har siden jobbet sammen om å utvide løsningen så mye det har vært mulig i forhold til teknologien. Det er svært hyggelig at vi nå er enige om en plan for overgang fra Winlet til Onlet for Naboens 6 utleieselskaper.

Les mer  

8. juni 2021

Ordrekostnader fra andre systemer

Mange utleiere har utfordringer med å viderefakturere kostnader relatert til utleieobjektene. Kostnadene kommer fra ulike tredjeparts leverandører og systemer. Våre utviklere jobber derfor med ferdigstillelse av ny modul/tjeneste for import av ordrekostnader fra andre systemer. Første integrasjon som forventes lansert i juni er import av drivstoffkostnader fra Circle K.

Les mer  

8. juni 2021

Wincar lisens til Lofoten

Rent A Wreck of Scandinavia utvider med nok en destinasjon og franchisetaker i Nord-Norge. Denne gangen er det Leknes Bilutleie som idag har tegnet lisens- og serveravtale for Wincar.

Les mer  

8. juni 2021

Ny Wincarlisens til Tromsø

Biltrend Langnes overtar Rent A Wreck franchise på Tromsø Airport og har i den forbindelse tegnet lisens på Wincar.

Les mer  

3. juni 2021

Bø Auto satser på Wincar

SjekkPunkt kjedens bilverkstsed i Bø, har signert for Bilutleiesystemet Wincar med serverdrift fra Intershare servere.

Les mer  

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: post@intershare.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA