Nyheter

1. desember 2021

Ny Wincar lisens til Drammen

Rent-A-Wreck Drammen har gjennom selskapet Bilutleie Drammen AS tegnet lisensavtale for Wincar.

Les mer  

15. november 2021

Ny Wincarlisens til Göteborg

Rent-A-Wreck er tilbake med kontor i Göteborg. Den nye franchisetakeren valgte å gå igang med Wincar som bilutleiesystem allerede ved oppstart av virksomheten.

Les mer  

12. november 2021

TBU har signert for Onlet

Telemark Bygg Utleie har levert utstyr, maskiner, lifter og stillas til byggprosjekter i over 20 år. Selskapet innehar en ledende posisjon som leverandør for maskin- og stillasutleie i Telemark og omegn.

Les mer  

10. november 2021

Onlet bompasseringsmodul lanseres snart

Mange av våre dyktige utleiere har ønsket seg automatisk kommunikasjon med bompasseringsselskapene for sine utleiekjøretøy. Noen ønsker også å få oversikt over bompasseringene for egne transportkjøretøy. Med dette utgangspunktet er det laget en effektiv løsning for håndtering av bompasseringene i Onlet. Slik det ser ut nå vil Fremtind Service kunder kunne starte mot slutten av november, mens Flytpass/Gjensidige kunder muligens må vente litt til.

Les mer  

8. november 2021

HTS Mosjøen starter med Wincar

HTS Mosjøen AS har inngått franchiseavtale med Rent-A-Wreck of Scandinavia. Idag har selskapet tegnet avtaler med Intershare for bilutleieprogrammet Wincar, driftet som en skytjeneste fra våre servere.

Les mer  

4. november 2021

Ullensaker Utleie AS er klar for Onlet

Ullensaker Utleie AS ble startet i 2014. Selskapet leverer utstyr til mindre prosjekter innen bygg og anlegg, hvor både næringskunder og privatpersoner er oppdragsgiver.

Les mer  

3. november 2021

Onlet kundeportal med nytt design og avmeldingsfunksjon

Om kort tid lanseres ny Onlet kundeportal med et betydelig mer moderne uttrykk og design. Funksjonaliteten er vesentlig utvidet ved at sluttkundene nå kan vedlikeholde firma-, kontaktperson- og prosjektinformasjon. I tillegg kan kundene avmelde utstyr direkte fra websiden.

Les mer  

1. november 2021

Ny administrerende direktør i Intershare AS

Fra og med januar 2022 blir Jan Nordlid (51) Intershare's nye toppleder.

Les mer  

1. november 2021

Når bestiller kundene leiebil?

Visste du at mer enn 50% av leiebilbestillingene gjøres utenfor ordinær åpningstid når kunden selv kan velge tidspunkt? I en ellers hektisk hverdag, ønsker den moderne forbruker selv å bestemme når det skal bestilles fly, hotellrom og leiebil.

Les mer  

23. oktober 2021

AutoPass API integrasjoner

Det er for tiden store utfordringer for de av våre kunder som har mange utleiebiler. Bompengereformen som ble vedtatt av Stortinget i 2015 medfører at norske bompengeselskapene ikke lenger kan operere både som operatør og utsteder. Den senere tids endringer i systemene hos utstederne har påført våre utleiekunder betydelig frustrasjon og ekstrakostnader.

Les mer  

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: post@intershare.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA