Nyheter

22. januar 2021

Wincar lisens til Kongsberg

Rent-A-Wreck of Scandinavia utvider distribusjonen med ny franchisetaker på Kongsberg..

Les mer  

13. januar 2021

Onlet status fra Maskinutleie Stjørdal (MUS)

Maskinutleie Stjørdal har brukt Intershares løsninger helt siden 2011. De første årene var de en fornøyd Winlet kunde, men da selskapets ledelse ble gjort kjent med funksjonene og fordelene med det webbaserte utleiesystemet Onlet, ble beslutningen om overgang til fremtidens utleiesystem tatt raskt.

Les mer  

12. januar 2021

Fakturering av GPS-rapportert forbruk på røde dager!

Onlet lanserer modul for fakturering av GPS-rapportert forbruk på røde dager. Med noen få tastetrykk kan hele helgens overforbruk faktureres i Onlet-fakturamodul.

Les mer  

11. januar 2021

Stoltz utvider til Onlet firmagruppeløsning

Stoltz Eiendom har idag tegnet Onlet firmagruppeavtale for selskapene Stoltz Entreprenør, Stoltz Riving & Miljøsanering og Stoltz Rehabilitering.

Les mer  

5. januar 2021

Molde Bil konverterer til permanent Wincar-lisens

Da Molde Bil tok kontakt med Intershare i februar 2020, ble partene enige om å starte samarbeidet med en leieløsning for bilutleiesystemet Wincar. Et lite år senere ser ledelsen at programmet har fungert mye bedre enn forventet, så dermed utvides omfanget og leielisensen konverteres til permentant lisenskjøp.

Les mer  

3. januar 2021

Pål Garmann Schjelderup er tilbake i Onlet-teamet

Årets første og gledelige nyhet er at Pål Garmann Schjelderup er tilbake i Onlet-teamet.

Les mer  

16. desember 2020

Rental Group utvider Onlet-samarbeidet

Intershare har levert utleiesystemer til RG Ekspert, tidligere Ekspert Maskinutleie, helt siden 2007. Ved lanseringen av Rental Group ble samarbeidet utvidet til en firmagruppeavtale som også omfatter RG Crane, RG Machine og RG Tunnel.

Les mer  

8. desember 2020

Samspill fra Onlet til PCKasse er lansert

For alle som driver med kort- og kontantsalg er det lovpålagt å benytte et godkjent kassasystem. Ved bruk av kortterminal skal beløpet overføres elektronisk til terminalen. Siden Onlet ikke er klassifisert som et kassasystem, men som et fakturasystem, er det utviklet en egen modul for samspill mellom Onlet og kassasystemet, PCKasse.

Les mer  

4. november 2020

Entrack Utleie AS valgte Onlet fra begynnelsen

Entrack AS startet opp Entrack Utleie AS i 2019 med tanke på å være enda bedre samarbeidspartner for sine kunder. Entrack Utleie så det som kritisk til sin suksess at man har orden og struktur fra start av, og Intershare AS med utleiesystemet Onlet ble valgt som den rette leverandør for akkurat dette.

Les mer  

12. oktober 2020

Ny Wincar lisens til Nacka Strand

Nacka Biluthyrning AB har inngått franchiseavtale med Hyrbilsdepån og åpner kontor i Nacka Strand, sentralt plassert i Stockhkolm. Selskapet har idag tegnet lisensavtale med Intershare for bilutleieprogrammet Wincar, levert fra servere i Kristiansand. Modulen for onlinebooking vil bli aktivert så snart programmets basisfunksjonalitet er i produksjon.

Les mer  

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: post@intershare.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
983 446 590 MVA