Nyheter

9. oktober 2019

Ny fullintegrert app for mottakskontroll er lansert!

Første Onlet-kunde er i drift på vår nye app for mottakskontroll. App'en er fullintegrert til Onlet og håndterer alle gjøremål relatert til retur av produkter, inkludert mulighet for å ta bilder og utfylling av sjekklister.

Les mer  

8. oktober 2019

Wincar bompasseringsmodul

Etter mer enn 20 år som Wincar-kunde, har Auto Plan i dag tegnet avtale for utvidelse med den svært effektiviserende Bompasseringsmodulen i Wincar.

Les mer  

7. oktober 2019

Fosby Lift flytter til Onlet

Fosby Lift AS inngår i det Sarpsborg lokaliserte Fosby konsernet. I disse dager er det 10 år siden lift delen av konsernet valgte seg Winlet som utleiesystem. Etter sonderinger i markedet, valgte ledelsen å gå videre med Intershare og det nye webbaserte utleiesystemet Onlet.

Les mer  

28. september 2019

Ny utvikler snart på plass!

1. januar 2020 får vi enda en dyktig utvikler på plass hos oss i Intershare. Bente Ubostad Furnes har mange års erfaring som utvikler hos Infocare AS og vi gleder oss veldig til hun kommer. Bente vil, på lik linje med våre andre dyktige utviklere, bidra til at Onlet skal bli et enda bedre verktøy for våre brukere. Velkommen til oss!

Les mer  

22. august 2019

Hansmark AS skal bruke Onlet

Hansmark AS ble grunnlagt i 1971 og startet virksomheten med utleie av garderobeskap og kontor-innredning. Hansmark AS ble kjøpt opp av Optimera i 2018 som i dag er majoritetseier i selskapet. Strategien ved oppkjøpet er å sikre seg bredere marked og dekke segmentet fra grunnarbeid til betongarbeid er ferdigstilt. Hansmark driver i dag med salg av forskaling, forbruksartikler og utleie av forskalingssystemer

Les mer  

6. juni 2019

LWE starter med Onlet

LWE AS holder til på Lomoen i Vinstra. Selskapet ble etablert i 2011 og hadde for regnskapsåret 2017 totalt 15 ansatte. Selskapet markedsfører seg under det lokalkjente navnet Weikle, og driver utover utleie med maling, gulvlegging og ulike former for sparkling. I tillegg har de et eget lagerutsalg i produktspekteret.

Les mer  

6. juni 2019

Bodø Liftutleie starter med Onlet.

Bodø Liftutleie AS ble grunnlagt i 2014 og har hatt en betydelig vekst de siste årene. I dag teller flåten over 100 utleiemaskiner fordelt på lifter, gravemaskiner, biler, stillas og annet materiell for bygg- og anleggsbransjen.

Les mer  

16. april 2019

Syljuåsen AS starter med Onlet

Tillit er ikke noe du kan kreve, det er noe du får, er en av grunnprinsippene til Syljuåsen AS. Intershare AS er svært takknemlige for tilliten vi har fått av selveste Syljuåsen AS som nå vil implementere Onlet som deres system for håndtering av lagerstyring og internleie.

Les mer  

8. april 2019

Oslo Technical Service AS tar i bruk Onlet

Oslo Technical Service AS skal bruke Onlet som datasystem for internutleie, lagerstyring og internfakturering.

Les mer  

8. april 2019

Betonmast Ringerike AS velger Onlet for å håndtere lagerstyring og internutleie

Betonmast Ringerike er et moderne entreprenørfirma med hovedvekt på store og kompliserte byggverk til forskjellige formål. De betjener både privat og offentlig sektor, og hovedkontoret ligger på Hensmoen rett utenfor Hønefoss. For å holde struktur og orden på lager, samt for å kunne drive internutleie på en smidig og godt organisert måte, skal Betonmast Ringerike AS bruke Onlet fremover.

Les mer  

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: post@intershare.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
983 446 590 MVA