Nyheter

11. mars 2021

Onlet firmagruppeløsning også til Umas

Umas AS har drevet utleie gjennom Intershares løsninger siden høsten 2016. Nå utvides engasjementet hos Intershare og i Onlet ved aktivering av firmagruppe-løsning for to aksjeselskaper.

Les mer  

11. mars 2021

Avmelding, produktkatalog og onlinebooking

Mange av våre dyktige utleiere ønsker en ytterligere digitalisering og effektivisering av rutiner og prosesser. Det har vært et sterkt ønske om at sluttkunden skal ha tilgang til utleiers webkatalog med priser, hentet direkte fra Onlet. I tillegg skal det være mulig å opprette bestillinger på web, samt at kunden kan avmelde maskiner og utstyr selv.

Les mer  

5. februar 2021

Onlet kredittsjekk-modul for Finexa kunder

Intershare og Finexa har samarbeidet i lengre tid ved at Finexa henter ut faktura og fakturajournal via API for våre felles kunder. Onlet produserer faktura som sendes direkte til kundene, mens Finexa bistår kundene med blant annet fakturaoppfølging, rådgivning og inkasso. I en krevende tid har våre felles kunder ekstra fokus på å sikre oppgjør for leieforhold, salgsprodukter og tjenester. For en mest mulig effektiv drift også på dette området, har det vært et sterkt ønske om visning av utestående saldo, gjennnomsnittlig betalingstid og åpne inkassosaker i utleie- og ordrebehandlingssystemet.

Les mer  

2. februar 2021

Steen & Lund tar i bruk Onlet!

Steen & Lund har lang erfaring med å skape levende utemiljøer. De vil nå ta bruk Onlet ressursstyring og lagerstyring som verktøy i sitt IT miljø. Vi i Intershare AS ønsker å kunne hjelpe Steen & Lund med å skape ett levende IT miljø ved hjelp av Onlet.

Les mer  

28. januar 2021

Stor interesse for Onlet GPS-overforbruk

Onlets modul for GPS overforbruk ble lansert nå i januar. Allerede etter to uker, er de første utleierne i produksjon.

Les mer  

27. januar 2021

XL Container AS velger Onlet

XL Container leverer produkter både for salg og utleie til de aller fleste bransjer som f.eks bygg og anlegg, offshore, varehandel, industri og offentlig/kommunal sektor. Nå starter de med Onlet. Vi takker for tilliten.

Les mer  

22. januar 2021

Wincar lisens til Kongsberg

Rent-A-Wreck of Scandinavia utvider distribusjonen med ny franchisetaker på Kongsberg..

Les mer  

13. januar 2021

Onlet status fra Maskinutleie Stjørdal (MUS)

Maskinutleie Stjørdal har brukt Intershares løsninger helt siden 2011. De første årene var de en fornøyd Winlet kunde, men da selskapets ledelse ble gjort kjent med funksjonene og fordelene med det webbaserte utleiesystemet Onlet, ble beslutningen om overgang til fremtidens utleiesystem tatt raskt.

Les mer  

12. januar 2021

Fakturering av GPS-rapportert forbruk på røde dager!

Onlet lanserer modul for fakturering av GPS-rapportert forbruk på røde dager. Med noen få tastetrykk kan hele helgens overforbruk faktureres i Onlet-fakturamodul.

Les mer  

11. januar 2021

Stoltz utvider til Onlet firmagruppeløsning

Stoltz Eiendom har idag tegnet Onlet firmagruppeavtale for selskapene Stoltz Entreprenør, Stoltz Riving & Miljøsanering og Stoltz Rehabilitering.

Les mer  

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: post@intershare.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
983 446 590 MVA