Spennende ny Onlet-versjon lansert

I november-versjonen er det innført valutahåndtering med eget valutaregister som fortløpende kan oppdateres med kurser fra Norges Bank. All rapportering gjøres fortsatt i lokal valuta, mens salgsdokumenter utstedes i kundens foretrukne valuta. Det er mulig å benytte egne valutakonti og egen IBAN når det faktureres i valuta.

Fakturamodulen kan nå, om ønskelig, distribuere elektroniske faktura til kunder i andre europeiske land, via nytt e-faktura-format. Dersom dette er interessant for dere, ta kontakt med Intershare support for aktivering av denne tjenesten.

For alle dere som benytter rabattmalene i Onlet, er det innført funksjonalitet for effektiv duplisering av rabattmaler.

Tilgangsmalregisteret er forbedret og GPS-modulen kan nå kommunisere med TrackUnit’s nye API for håndtering av deres nye KIN-brikker.

Onlet-teamet håper de nye funksjonene vil effektivisere hverdagen ytterligere.

Mer informasjon om nyhetene får du ved å kontakte oss på support (+47) 380 90 000 eller support@intershare.no 

Leimax har signert for Onlet

Leimax har to avdelinger, den ene sentralt lokalisert litt nord for Alna i Oslo og den andre lokalisert ved Lade Arena utenfor Trondheim.

Som en del av Onlet-familien blir Leimax en av ca 120 selskaper som benytter Europas mest moderne utleieløsning. Funksjonaliteten er spesialtilpasset for å drive effektivt og lønnsomt.

Moderne teknologi fra både Onlet og Tripletex’ vet vi ble avgjørende for beslutningen. Salgsteamet takker Leimax for at de valgte Onlet og vi takker også spesielt de av våre kunder som har gitt referanseuttalelser i vurderingsprosessen.

Velkommen til Onlet!

Stor interesse for Onlet i Danmark

Salgsavdelingen jobber for tiden med en rekke demoer for utleiere i Danmark. Så langt ser det ut til at Europas mest moderne og effektive utleiesystem blir godt mottatt av interesserte danske maskinutleiere. Med en komplett og moderne utleieløsning som kommuniserer med ERP systemer og telematikk systemer blir det et kraftfullt verktøy for å optimalisere driften.

API-integrasjon til Microsoft 365 Business Central ble ferdigstilt i november mens API-integrasjon til Visma e-conomic skal lanseres  i løpet av desember. På telematikk-siden er Onlet integrert til Trackunit, GSGroup og ABAX. I tillegg planlegges også for integrasjon med Kollektio.

Det meldes også om stor interesse for Onlets transportmodul som etter planen skal lanseres i desember. I transportmodulen kobles pakk- og retursedlene til transportkjøretøyene. Transpormodulen kommuniserer løpende med sjåfør App som er integrert med App’ene for levering og retur.

Dersom dette høres spennende ut, ta kontakt med oss på (+47) 380 90 000, send en e-post til post@intershare.no eller bestill en demo på denne linken.

Onlet og Microsoft Business Central

Med API integrasjon mellom Onlet og Microsoft 365 Business Central får man det beste ut av Onlet som utleiesystem ved at hele utleieprosessen og faktureringen gjøres i Onlet. Bilagene eksporteres automatisk til Business Central for videre oppfølging. Første kunden som tar i bruk denne nye standardløsningen er Rental.One, et selskap som tidligere i høst kom tilbake til Onlet etter en kort periode med konkurrerende programvare. Du kan lese mer om tilbakekomsten på denne linken. Ta kontakt med oss på (+47) 380 90 000 for mer informasjon om Onlet og samspill med ulike tredjeparts programmer.

Akershus Maskinutleie starter med Onlet

Akershus Maskinutleie har et bredt og omfattende sortiment for utleie. Selskapet leier ut alt fra anleggsmaskiner, lift og høydeutstyr, betongutstyr, heis, løft, forflytte, luftverktøy, komprimering, lys og strøm, rengjøringsmaskiner, letthus, lense og slampumper, skog og hageredskap, tilhengere, trearbeider, truck og minikran, støtter og sikring, varme og avfukting, håndverktøy, aggregat og tineutstyr. Med ordtaket «vi vet hva du trenger og når du trenger det» er Onlet-teamet overbevist om at Europas mest moderne og effektive utleiesystem vil bidra til forbedret lønnsomhet. Vi takker for tilliten. 

Utviklingsavdelingen utvider

Brynjar Blomvik er ansatt som fullstack webutvikler i Intershare. Foruten en levende interesse for programmering, er Brynjar interessert i musikk og seiling. Beskrivelsene av Brynjar som en kvalitetsbevisst lagspiller som trives med problemløsing og en variert hverdag er spennende egenenskaper når vår bransjekompetente utviklingsavdeling nå utvider. Vi ser frem til at Brynjar tiltrer, dette blir spennende.

 

 

 

 

 

Onlet til den danske lift og maskinutleiebransjen

Det ble Vesthimmerlands Maskinudlejning som signerte den første Onlet avtalen i lift og maskinutleiebransjen i Danmark. VHMU som de populært kalles, er lokalisert i landlige omgivelser i Løgstør ved Limfjorden. Med en betydelig utleieflåte og et bredt produktspekter kan selskapet defineres som en generalist.

Med slagordet «Mon ikke du finder her det materiel du står og mangler», er det store muligheter for at Henrik Frederiksen og hans energiske kolleger skaffer det utstyret som kunden trenger. I tillegg til å leie ut maskiner og utstyr, tilbyr selskapet også utleie av varebiler med og uten losserampe.

Begge parter har store forventninger til samarbeidet, dette blir spennende. Arbeidet med systemoppsett og forberedelser til igangsetting starter umiddelbart.

Takk for tilliten, nå blir det «Maksimal effektiv utleie», også i Danmark!

Bodø Containerutleie starter med Onlet

Bodø Containerutleie driver med utleie av 20 og 25″ fots containere. Containerne er perfekte for lagring av alle slag, samt flytting. Med Onlet som utleiesystem får Bodø Containerutleie tilgang på Europas beste booking og utleiesystem for profesjonell utleie. På denne linken kan du se hvilke andre bransjer som benytter seg av Onlet som utleiesystem.

Geo Rental starter med Onlet

Geo Rental er en del av Anko konsernet. Foruten Geo Rental inngår Anko Maritime, Anlegg og Maskinsupport og Hoem & Aamodt Oppmåling i konsernet. På konsernnivå tilbys Ingeniørtjenester, Geomatikk, Industrimåling, 3D Laserskanning og Droner. På bakgrunn av referanser og tidligere erfaringer med Onlet blant nøkkelpersonale, valgte Geo Rental å starte med Onlet kort tid etter at selskapet ble etablert. Vi ønsker lykke til med satsningen og gleder oss til å jobbe med enda en spennende nisjeaktør med behov for en effektiv og lønnsom løsning for ressursstyring av objekter.

Ny medarbeider i supportavdelingen

Amar har utdannelse innenfor styresystemer, mikrokontrollere, instrumentering, programmering, prosjektarbeid og entreprenørskap. Hans arbeidserfaring kommer fra detaljhandelen, telekom- og programvarebransjen.

Med Amars tekniske og relevante bakgrunn, er vi trygge på at dette blir en svært nyttig tilvekst i supportavdelingen.

Velkommen til Intershare, dette blir spennende!

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: post@intershare.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA