Styrking av vår kundeservice

Jahn Sivert Brodersen er ansatt som kundekonsulent i Intershare. Han har nyttig erfaring fra Kasseservice hvor han har vært integrasjonsansvarlig og jobbet med teknisk support. Han har også erfaring fra dagligbank i Spareskillingsbanken her i Kristiansand.

Jahn Sivert har stor grad av teknisk forståelse, gode kommunikasjonsevner og han bidrar også til å dra ned snittalderen i selskapet. Intershare er veldig fornøyd med å få Jahn Sivert på plass i supportteamet som nå består av fem dyktige og kompetente kundekonsulenter. Det vil nok ikke gå lang tid før både kollegaer og kunder vil verdsette hans kompetanse og positive energi.

Integrasjon til DigiQuip!

DigiQuip er en programvareløsning som blant annet gir tilgang til maskin-spesifikasjoner, kursmateriell og brukermanualer, samt bilder av maskiner og utstyr. Denne informasjonen er svært nyttig og relevant for bruk i Onlet. Integrasjonen ivaretar synkronisering av data mellom disse to løsningene, slik at registrene alltid er oppdatert med «siste nytt». Modulen er spesielt arbeidsbesparende for de som benytter vår webkatalog for presentasjon av maskiner og utstyr på egne nettsider. Det er de dyktige og fremoverlente folkene bak Sørby Utleie AS som er idemakerne til DigiQuip-løsningen og det er allerede mange av utleieselskapene i bransjen som har begynt å bruke løsningen. Du kan lese mer om Onlets tilleggsmoduler og tjenester på denne linken. 

Lofoten-Utleie starter med Onlet

Bak Lofoten-Utleie AS står de lokale aktørene: JB Malerservice AS, DSN Entreprenør AS og Svolvær Maskinstasjon AS. Samtlige tre selskaper har utstyr som folk i området med jevne mellomrom ønsker å leie. Ved dette spennende samarbeidet kan det tilbys en stor bredde av utstyr,  basert på et bærekraftig samarbeid mellom selskapene.

Med Onlet som booking-, fakturering- og utleiesystem får man de beste forutsetninger for en kontrollert og lønnsom vekst. Vi takker for tillitten og ser frem til et spennende samarbeide.

 

 

Løvaas Maskin har signert for Onlet

Løvaas Maskin AS ble etablert i 1972 av Anleggsgartnermester Magne Løvås. I 1999 ble det naturlig å skille dette ut i et frittstående selskap. Løvaas maskin er i dag en robust maskin entreprenør som har stor kapasitet innen drift og vedlikehold på hele Vestlandet.

Med en betydelig maskinpark, et stort antall ansatte og en omsetning i stor vekst, var det nå tiden for å tegne avtale på markedets mest oversiktlige og effektive utleie- og internleiesystem. Med Onlet som utleiesystem vil de få full oversikt over tilgjengeligheten i etthvert tidsrom. Ved oppstart inngår Onlets moduler for internfakturering, service & vedlikehold, leveranse-/mottaksApp og samspill med Visma Business.

Onlet teamet takker for tillitten og ser frem til et spennende samarbeide med nok et selskap fra Vestland fylke.

Onlet Workshop i Slagelse

Onsdag den 4. maj er der Onlet Workshop på Vilcon Hotel & Konferencegaard i Slagelse. Seks udlejningsselskaber og cirka 15 udlejere har tilmeldt sig mødet. Intershare deltager med fire nøglepersoner, der dækker nøglediscipliner ved lanceringen af ​​Onlet i Danmark.

De registrerede udlejere og Onlet-teamet ser frem til at tjekke Onlets effektiviseringsfunktionalitet med et dansk udlejningsfirmas behov. Der er afholdt flere Teams-møder, som peger på, at Onlet allerede dækker langt de fleste behov.

Programmet er allerede «groft-oversat» til dansk og følgende behovsforbedringer er afklaret

  • Danske printskabeloner
  • Miljøgebyr
  • E-faktura
  • Kommerciel faktura
  • Integrationer / interaktion med diverse økonomi- og ERP-systemer

For lift- & maskinlejere, der benytter Trackunit, findes der allerede integrationer, der gør, at Onlet kan bruge telematikdata fra den danske leverandør, Trackunit. Alternativt kan du også bruge telematikleverandørene GSGroup og Abax.

Den kommende Workshop vil afklare, hvilke andre funktioner der skal tilføjes inden lancering i Danmark.

Er dette interessant for dit udlejningsfirma, og har du lyst til at deltage i en workshop i Slagelse den 4. maj, så kontakt Jan Nordlid eller Roy Støylen på (+47) 380 90 000. Du kan alternativt sende en e-mail til post@intershare.no

Hvis din placering gør det bedre at holde et møde i Ålborg/Viborg, kan et møde i dette område efter anmodning aftales den 5. maj, eller i et nyt Værksted i slutningen af ​​maj.

Naboen Utleie Sørlandet har signert for Onlet

Med etableringen av Naboen Utleie Sør, utvides firmagruppeløsningen til å håndtere åtte ulike selskaper. Det nye selskapet går direkte inn i Onlets webbaserte programvare allerede fra første dag. Det Kristiansand lokaliserte selskapet starter med Onlet i begynnelsen av mai. Våre kundekonsulenter ser frem til å jobbe med enda et Naboen selskap.

Vellykket overgang til Onlet for Naboen konsernet

Dette skriver systemanvarlig Johannes Wergeland fra Naboen konsernet om overgangen til Onlet:

«Naboen Utleie har nylig gjennomført overgangen fra det eldre utleiesystemet Winlet til den moderne, skybaserte løsningen Onlet.  Vi vurderte Onlet opp mot en rekke andre alternativer da vi skulle investere i nytt utleiesystem. Valget falt på Onlet hovedsakelig fordi vi har god erfaring med Intershare som leverandør gjennom en årrekke, men også fordi Onlet programvaren samsvarte godt med vår kravspesifikasjon.

Det var totalt seks selskaper i Naboen konsernet som skulle over på nytt utleiesystem, og vi fulgte Intershare sin anbefaling om å overføre ett og ett selskap til Onlet over en periode på et halvt års tid. I ettertid er vi overbevist om at dette var en klok tilnærming. På tross av noen ekstra utfordringer knyttet til pandemi og andre forhold utenfor vår kontroll, har overgangen fra Winlet til Onlet vært en ubetinget suksess.

Dette hyggelige utfallet kan i stor grad tilskrives det gode samarbeidet mellom Intershare og Naboen Utleie. Intershare har vist seg som en pålitelig leverandør og en dyktig sparringpartner både før, under og etter overgangen til Onlet. Naboen Utleie vil derfor på det varmeste anbefale både Intershare og Onlet»

Intershare på Utleiekonferansen 2022

Da nærmer det seg med stormskritt Utleiekonferansen 31. mars, og vi ser frem til å treffe eksisterende kunder, potensielt nye kunder og andre leverandører.

Vi har egen stand i messeområdet, hvor du vil kunne treffe Roy Støylen, Jørgen Uleberg, Pål Garmann Schjelderup og Jan Nordlid.

Også i år har vi en liten suprise for de som kommer innom og slår av en prat.

Vi sees!

Ungt blod inn i Intershare sitt utviklingsteam

Vi har ansatt Fredrik Bendiksen som junior systemutvikler. Fredrik går parallelt på bachelorstudiet Dataingeniør i  Grimstad.  Han har allerede i flere år på egen hånd levert nettsider og webapplikasjoner og fremstår som en positiv og pålitelig ung mann som vi forventer har en lysende fremtid foran seg.

Nok en dyktig utvikler tilbake i Intershare!

Etter «3 år på rømmen» har vår tidligere ansatt, Bjørn Sveindal, returnert til oss. Bjørn er en dyktig og ettertraktet utvikler som de siste årene har jobbet for både Agder Kollektivtrafikk AS og Bouvet AS. Men, vårt gode arbeidsmiljø og våre spennende produkter gjorde at Bjørn takket ja til å «komme hjem». Bjørn kjenner vår Onlet-løsning godt og går rett i produksjon fra dag 1.

Vi gleder oss over å ha deg tilbake!

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: post@intershare.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA