Om selskapet

Programvarehuset Intershare AS er lokalisert i teknologibygget, Kjøita 25, som ligger kun et steinkast fra Kristiansand sentrum. Selskapet eies 100% av de ansatte og har levert egenutviklede utleie/salg- og ressursstyringsløsninger for ulike bransjer siden 2001.

I tillegg til salg av selskapets løsninger, tilbys også konsulentbistand, opplæring, driftstjenester, webløsninger, integrasjon til 3. partløsninger og systemforvaltning av produktene.

Intershare har blitt en solid bedrift med stabil kundeportefølje i Skandinavia.

Våre ansatte har lang og relevant erfaring fra utleiebransjen og har i løpet av disse årene opparbeidet seg en unik bransjeforståelse. Alle ressurser er dedikert problemstillinger knyttet til effektivisering av kundenes daglige virksomhetsprosesser.

Integritet og sikring av kundedata/-opplysninger er noe som har høy prioritet i Intershare. Alle ansatte er underlagt taushetsplikt og det signeres egne avtaler i forhold til dette ved ansettelse. Tausheten omfatter både opplysninger som finnes i dataregistre som Intershare AS har forvaltningsansvar for, informasjon om Intershare AS, kunder og andre forretningsforbindelser.

Taushetserklæringen er bindende for så vel den tiden arbeidsforholdet varer som etter avsluttet arbeidsforhold.

Personvernerklæring