Christie satser på Onlet

Christie anerkjenner FNs bærekraftsmål og gjør sitt for å bidra i riktig retning på de områdene de anser mest aktuelle for dem. selskapet har som målsetning å være et bærekraftig entreprenørselskap ved å bidra til å løse våre felles miljø og samfunnsutfordringer. Dette ligger i ryggmargen, og de arbeider hver dag for å etterleve og bli endra bedre på dette. Christie har nå valgt å optimalisere og effektivisere håndteringen av selskapets internleieprodukter til de mange prosjektene ved å gå tungt inn i samarbeide med Onlet og Intershare.

Bedre oversikt, mindre svinn og forbedret utnyttelse av internleieproduktene vil bidra til bærekraftig håndtering også i denne delen av selskapet. Avtalen mellom Christie og Intershare bærer preg av at denne entreprenøren vil effektivisere maksimalt rundt internleievirksomheten gjennom digitalisering av prosessene gjennom Onlet. Så snart programmet er i produksjon, skal modulene Webkatalog og Webshop aktiveres.

Med denne avtalen utvides Onlet referanseoversikt med enda en offensiv entreprenør. Våre rutinerte kundekonsulenter ser frem til å bidra til at Onlet blir et nyttig verktøy også for Christie.

Rental.one er tilbake på Onlet

Rental.one skriver på egne websider at de sørger for at du er konkurransedyktig når jobber krever utstyr du ikke har. Det passer svært godt sammen med Onlets visjon om «Maksimal effektiv utleie» og en historikk som viser at Onlet kundene er lønnsomhetsledende i den norske utleiebransjen. Rental.one går nå tilbake til Europas mest moderne og effektive utleiesystem, i en ny avtale med et betydelig utvidet omfang. Begge parter ser frem til å spille hverandre gode i årene fremover.

Innova valgte Onlet

Innova ble etablert i 1997 og er en ledende leverandør av tjenester, utstyr og løsninger til den internasjonale undervannsindustrien. Siden denne typen produkter i økende grad leies ut til kunder over hele verden, var det nå tiden for å finne et godt utleiesystem til å sikre en videre kontrollert vekst.

Innova tilbyr et komplett spekter av produkter for ROV- og undervannsindustrien ved å kombinere en sterk allianse med ledende leverandører og en rekke produkter utviklet internt. Med Onlets spesialfunksjonalitet for utleie og oppfølging av service og vedlikehold via egendefinerte sjekklister som kan rapportere fra smart telefoner, er begge parter overbevist om at løsningene vil være effektiviserende også i offshorebransjen.

Som en del av avtalen skal det eksporteres kunde- og bilagsinformasjon til Innovas hovedsystem, Visma Global. Intershare ser frem til å bidra med effektivisering i enda en spennede del av utleiebransjen.

Takk for tillitten!

 

Intershare søker nye ansatte

Mye på gang hos Intershare om dagen.
Vi har mange spennende oppgaver som trenger flere hender.
Bli med på en spennende reise.

Se vår stillingsannonse her.

X Utleie starter med Onlet

X Utleie AS leier ut hjulgravere, gravemaskiner, traktorer, hengere og annet relevant utstyr. Selskapet er en del av samme eierstruktur som Traktor og Maskin AS, et selskap som selger maskiner og utstyr til landbruk og anleggsbransjen. Målsetningen for søsterselskapet er å være den foretrukne leverandøren av traktorer, maskiner og tilhørende utstyr til disse nisjene.

Traktor og Maskin står også bak Dølen produktene som i følge egne websider, virkelig har tatt av. I tillegg har de JPM Trailers i porteføljen, noe som gjøre at hele spekteret innen traktor er dekket.

 

Onlet teamet ser frem til å jobbe også innen denne nisjen av utleiemarkedet.

Erik Ommundsen er tilbake i Onlet-teamet

Vi får tilbake en svært godt likt og veldig kunnskapsrik kollega. Da Erik kom til oss i 2017 hadde han nyttig erfaring fra National Oilwell Varco (NOV) og Elkem Research med seg i kofferten. Erik ble raskt en sentral og viktig ressurs i vårt utviklingsteam fram til han høsten 2021 ønsket å prøve om gresset var grønnere hos en annen arbeidsgiver.

Heldigvis for Intershare fant han fort ut at savnet etter gode kollegaer og spennende arbeidsoppgaver ble for stort og startet opp igjen hos Intershare på nyåret 2022. Det er vi svært glade for i Intershare.

Erik er opptatt av å holde kropp og sinn i trening, han er medlem av Mensa og innehar sort belte 3. dan i Taekwon-Do.

Jørgen Uleberg tiltrer som senior salgskonsulent

Jørgen har en mastergrad fra BI innenfor Økonomi og Ledelse og har jobbet mye med salg og relasjonsbygging. Karrieren startet i National Oilwell Varco (NOV) hvor han blant annet jobbet som Sales Engineer med ansvaret for salg til betydelige aktører i Offshorebransjen. Etter noen år i NOV føltes det riktig med nye utfordringer og veien gikk videre til Schindler AS. Her startet han som selger for utskiftninger og modernisering av eksisterende heisanlegg, først lokalisert i Vennesla.

Deretter gikk veien videre til Oslo og etter noen år i bedriften, overtok han ansvaret for alt av salg på ettermarkedet i stillingen Sales Manager, Service and Repair. Denne rollen inkluderer resultatansvar, rapportering og personalansvar. Det siste året har Jørgen sammen med en tidligere kollega startet og drevet firmaet Heisdeler AS.

Alle i Intershare ser frem til å få Jørgen om bord, dette blir bra både internt og eksternt.

 

Wincar lisens til Mandal

Mandal Bilverksted AS er et komplett verksted som er tilknyttet Mekonomen. Det tilbys service og reparasjoner for lette kjøretøy fra alle bilmerker. I tillegg driver selskapet med bilpleie og er godkjent Ditec senter. Neste satsningsområde blir å etablere Rent-A-Wreck bilutleie i Mandal. I avtalen mellom Mandal Bilverksted og Intershare forventes det at selskapet innen kort tid tar i bruk Bompasseringsmodulen, eksport av fakturajournal til Tripletex og Wincars Webbookingsmodul. Intershare ser frem til å starte samarbeidet med Rent-A-Wreck Mandal.

Lillehammer Stillasutleie starter med Onlet

De ansatte i Lillehammer Liftutleie har benyttet Onlet som utleiesystem siden slutten av 2019. Onlet har vært et viktig verktøy i en periode med betydelig vekst. Når nå stillasutleie flyttes ut i eget selskap, var det helt naturlig å utvide med egen Onlet aksessavtale for Lillehammer Stillasutleie. Onlet teamet takker for den utvidede tillitten!

Ny Wincarlisens til Göteborg

Göteborg er en storby med et betydelig potensiale for bruktbilutleie. Med Rent-A-Wrecks erfaringer gjennom flere tiårs tilstedeværelse i Scandinavia og Wincars bransjespesifikke løsninger, er et godt grunnlag for å lykkes. Intershare er beæret over at nok en franchisetaker velger å gå for Wincar som bilutleiesystem. Vi skal gjøre alt vi kan for at dette blir en vellykket investering også for de nye franchisetakerne.

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: post@intershare.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA